Persinformatie

Bio van Eveline van Campenhout

Eveline van Campenhout (1976) is een duizendpoot. Werkt al meer dan 25 jaar met kinderen en hun ouders. Van 2009-2017 heeft zij een goedlopende praktijk als speltherapeut en heeft 100-en kinderen begeleid in therapie en weerbaarheidstrainingen. Eveline is een gevoelsmens met oneindig veel ideeën. Ze houdt van aanpakken, is open, nieuwsgierig en positief.

Sinds 2000 is ze getrouwd met Arnout en samen zijn ze ouders van Luca (2002), Mika (2005), Jair (2010) en Elin (2011*). Eveline is speltherapeut, coach, inspirator, trainer en schrijver.

Eveline werkte jarenlang in de kinderpsychiatrie en had een goedlopende praktijk als speltherapeut. Ze wilde graag meer kinderen en opvoeders helpen dan fysiek mogelijk was in haar praktijk en bouwde daarom online trainingen voor opvoeders over spel en tekeningen.

Haar online trainingsprogramma’s en memberships worden gevolgd door meer dan 10.000 opvoeders (iedereen die met kinderen werkt / leeft).
Daarnaast is Eveline spreker op evenementen over kinderen en opvoeding.

Eveline heeft de beeldentaalmethode van spel en tekeningen ontwikkeld om opvoeders praktische handvatten te geven om ieder kind zich gehoord en gezien te laten voelen. 

Linkedin-profiel Eveline van Campenhout

Ben je journalist of redacteur en heb je een interviewverzoek, mail dan het team van Eveline via support@kinderenbeterbegrijpen.nl.

Interviews

Podcasts

Podcast interview met Marjolein Mennes, van Lievemoeders.nl
Klik hier om het interview te luisteren.

Podcast interview met Elise Verheul, van de  Vreugdevol Ouderschap podcast, over kindertekeningen beter begrijpen.
Klik hier om het interview te luisteren.

Podcast interview met Mirjam Hegger van de Mindful Parents podcast.
Klik hier om het interview te luisteren.

Podcast interview met Pieter, van de podcast Businesstalk, over mijn ondernemersreis en ambities.
Klik hier om het interview te luisteren.

 

Artikelen

Foto's van Eveline