STAP aanvragen kan nog tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het is zover!

Volg onze trainingen via het STAP-budget

Dit betekent concreet dat heel veel mensen nu gratis onze trainingen kunnen volgen. Ontvang tot €1000,- tegemoetkoming. Hoe je hier kans op maakt, lees je hieronder. 

Voor de eerstvolgende uitreiking van het STAP budget op 3 juli 2023 kun je budget aanvragen voor de online training Kindertekeningen Lezen en Begrijpen, de online training Spel Beter Begrijpen of de combideal van beide!

 

Wat moet ik doen?

Wil jij gebruik maken van STAP om een (of allebei) online training van Kinderen Beter Begrijpen te volgen? Stuur een mail naar support@kinderenbeterbegrijpen.nl (onderwerp: STAP) met de volgende informatie:

 • Roepnaam
 • Voornaam
 • Meisjesnaam / achternaam
 • Adres
 • Postcode
 • Woonplaats
 • Geboortedatum
 • De online training die je wilt volgen (je kunt kiezen uit: de online training Kindertekeningen Lezen en Begrijpen, de online training Spel Beter Begrijpen of de combideal van beiden)

Wanneer we jouw gegevens hebben ontvangen maken we jouw STAP aanmeldingsbewijs aan, en deze sturen we dan naar je op via de mail. Dit aanmeldingsbewijs heb je nodig om de aanvraag bij STAP te doen.

🚨🚨Zet maandag 3 juli 2023 10:00 alvast in je agenda! Je moet er op tijd bij zijn om de aanvraag te doen.🚨🚨

Wat heb ik nodig voor de aanmelding bij STAP?
 1. Het STAP aanmeldingsbewijs (deze ontvang je van ons, wanneer je jouw gegevens gemaild hebt).
 2. Een DigiD, je moet namelijk inloggen met je DigiD om het STAP budget aan te vragen.
 3. De website https://www.stapuwv.nl/login. Hier doe je de aanvraag voor het STAP budget.

Op maandag 3 juli 2023 om 10:00 wordt het STAP budget uitgereikt. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit en dat je alvast bent ingelogd met je DigiD.

Wat is het STAP budget?

Misschien heb je er nog niet eerder van gehoord, maar wil je wel graag een online training van ons volgen? Ik leg je graag uit wat het STAP budget is!

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

En nu kun je het STAP budget dus gebruiken om je aan te melden voor een online training van Kinderen Beter Begrijpen!

Let op: het STAP budget is een initiatief vanuit de Nederlandse overheid. Dit geldt dus niet voor Belgische inwoners. Tevens kom je ook niet in aanmerking voor het STAP budget als je gebruik maakt van de AOW.

Heb je nog een vraag? Mail naar support@kinderenbeterbegrijpen.nl en dan denken we graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Kan ik beide online trainingen volgen?

Jazeker! Je krijgt tot €1000,- budget vanuit STAP, en de combinatie van beide trainingen is €958,-. Je kunt dus beide trainingen volgen via het STAP budget. Om deze optie te kiezen geef je bij het inleveren van jouw gegevens aan dat je de complete beeldentaal wilt volgen.

 

Hoe lang heb ik de tijd om de trainingen te volgen?

Je moet de online training(en) binnen één jaar na aanschaf afronden. Anders vordert STAP het budget terug en moet je het zelf betalen.