Regenbogen, spirituele vibes en een potlood dat je leven verandert 🌈✏️
Regenbogen, spirituele vibes en een potlood dat je leven verandert 🌈✏️🔮

Wanneer je kinderen een regenboog laat tekenen, krijg je ongetwijfeld een explosie van kleur en vrolijkheid. Maar wist je dat regenbogen ook een symbolische betekenis hebben? Trek je meest kleurrijke kleding aan, zet je chakra’s open en laat je innerlijke kind los, want we gaan de magische wereld van regenbogen, spiritualiteit en de wonderbaarlijke Lyra’s regenboogpotloden ontdekken.

De symboliek van regenbogen in kindertekeningen nu eens met een spiritueel tintje. Gewoon omdat het kan. Regenbogen hebben voor mij altijd iets magisch. En in mijn opleiding bij Mens & Intuitie zijn we nu bezig met ‘kleurtjes kijken’. Een mooie aanleiding dus om regenbogen eens op een andere manier vind ik een leuke uitdaging.

Lees vooral even mee:
1. Hoop en optimisme: Een regenboog in een kindertekening straalt positieve energie uit en kan zelfs je aura opfleuren! Het is als een kosmische knuffel van het universum. 🥰
2. Verbinding en harmonie: Regenbogen zijn als de brug tussen hemel en aarde, die ons eraan herinnert dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Zie je een regenboog in een tekening? Dan kan het zijn dat je kleine Picasso probeert te zeggen: “Laten we samen de wereld kleurrijker maken!”
3. Creativiteit en verbeelding: Regenbogen zijn de spirituele snelweg naar andere dimensies, waar onze verbeelding vrij spel heeft. Als je kind regenbogen tekent, kan het betekenen dat ze in contact staan met hun hogere zelf en klaar zijn om te creëren met de kracht van de kosmos.

Geef meer kleur aan de wereld met Lyra’s regenboogpotloden:
Lyra’s regenboogpotloden zijn zoveel meer dan gewone potloden. Ze zijn doordrenkt met magische kleurkracht en hebben een directe verbinding met de wereld van regenbogen. Deze potloden zijn de sleutel tot creativiteit, balans en een hogere staat van verwondering. Klik hier om jezelf en je kinderen te trakteren op deze fantastische potloden. En hey, je kunt ze ook gebruiken voor een spontane kleurmeditatie!

Samengevat:
De symboliek van regenbogen in kindertekeningen kan op verschillende manieren bekeken worden. In een eerdere blog beschrijf ik dat ik ze meestal zie in periodes van overgang en verandering. Ze komen veel voor in tekeningen van hoog gevoelige kinderen en hebben dan vaker een meer spirituele betekenis is mijn ervaring. Vraag gerust aan een kind ‘kun je me vertellen over de regenboog in jouw tekening?’ om zo te ontdekken wat zijn persoonlijke betekenis is.
De regenboogpotloden van Lyra helpen jou en kinderen om jullie verwondering, creativiteit en liefde voor kleur omarmen. Dus waar wacht je nog op? Geef je leven meer kleur en laat je innerlijke kind stralen! ✨🌈🦄

Download hier mijn gratis e-book:
“10 dingen over tekeningen”